Terug naar de basis, één met de elementen, in de cadans van eb en vloed

U bent leidinggevende of eigenaar van een onderneming en u heeft uw zaken goed op orde. Toch zijn er belangrijke zaken die tussen de bedrijven door niet de aandacht krijgen die ze zouden verdienen.

Bijvoorbeeld verzuimmanagement, fiscale zaken, bedrijfsopvolging, arbo-dienstverlening, onderlinge communicatie of een ander voor u actueel thema. Speciaal voor dit doel heeft Adrein een eXperience-programma ontwikkeld met unieke elementen waarbij uitsluitend specialisten ingeschakeld worden.

Kernbegrippen bij ons zijn: maatwerk leveren en praktische oplossingen bieden. Dit, in combinatie met de ontspanning van het eiland Terschelling, zorgt ervoor dat u na deze eXperience de uitdagingen weer de baas bent.

De Coxhoeve

Workshops, maar dan anders

Uitvalsbasis Terschelling

Terug naar de basis, één met de elementen, in de cadans van eb en vloed

Onderweg naar TerschellingEen paar dagen buiten met de kop in de wind. Terug naar de basis. Eén met de elementen. In de cadans van eb en vloed……. Het kan allemaal op Terschelling, of Skylge, zoals de eilandbewoners het noemen.

Misschien bent u er al eens geweest. Of meer dan eens, want Terschelling is een gezonde verslaving die nooit overgaat. Vraag het maar aan Herald Lansink, directeur en eigenaar van Adrein, adviesbureau voor arbeidsdeskundige vraagstukken.

Dus als iemand weet wat werken is, dan is hij het wel. En juist daarom weet hij dat er meer is dan werken, werken, werken. Met de kop in de wind banjeren over het strand bijvoorbeeld…